Tango i boblen

Stemningsbillede fra Islands Brygge 

IMG_1008

Aeropolis er et oppusteligt kulturhus skabt af Plastique Fantastisque – en arkitekt- og designstue med base i Berlin. I løbet af Metropolis pustes boblen op 13 forskellige steder i København og lægger hus til dans, musik, kampsport, fortællinger og fest.
Jeg var til tangoundervisning i solnedgangen på Islands Brygge. Boblen er en smuk, transparent konstruktion, der på én gang skaber et beskyttet rum om de kulturelle aktiviteter og fungerer som et vindue ud med verden. Og som det er med vinduer, er det ikke kun dem, der er inde, der kan se ud, men også dem der er ude, som kan se ind. Boblen framer verden udenfor og iscenesætter samtidig os indenfor som aktører i en forestilling. Vi er midt i verden i et kulturhus med gennemsigtige vægge, der rækker ud efter alle de andre.

IMG_1003

Og med hensyn til tangoen – det er det største teater af dem alle; man skal være lige her, lige nu, trække vejret og tage det næste skridt. Man kan stadig nå at opleve boblen på Amager, i Nordvest og i Valby indtil den 30. august. Se det fulde program på kit.dk

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Indlæg. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s